Назад

Дизайн кухні Прованс: незвичайне рішення

Дизайн кухні Прованс: незвичайне рішення
Телефон:
+38(050) 320 39 16

Цей стиль не схожий ні на один інший. Ця елітна меблі для кухні створює дивовижну атмосферу в приміщенні завдяки своїм натуральним кольорам. Ніжні, м'які відтінки кольору крему, соломи, різних сортів дерева перемежовуються з яскравими акцентами, додають в загальну гамму живий відблиск, що виділяється на загальному тлі, але не диссонирующий з ним.

Гармонія - ось що виділяє кухні в стилі Прованс. Для того, щоб втілити дизайн кухні в стилі Прованс, використовується масив дуба, який покривається лаком. Використання цього матеріалу дозволяє робити настільки приємний оку інтер'єр зручним у використанні і довговічним.

Меблі для кухні Прованс може бути доповнена іншими деталями інтер'єру для створення більш цілісного образу. Дуже цікавим рішенням, освіжаючим вигляд кімнати, стане вибір яскравою посуду, колір який буде гармоніювати з колірним акцентом фасадів. Родзинкою для такого унікального дизайну, як кухня Прованс, може стати незвичайне оформлення великих технічних елементів, як, наприклад, витяжка над плитою.

Використання каменю або його імітації нагадає про центральної ролі печі в дизайні французької глибинки. Тому якщо Ви шукаєте незвичайний і запам'ятовується інтер'єр кухні, Прованс може надихнути Вас на несподівані рішення. І знайти все необхідне для такого стилю можна в нашому салоні. Якщо Вас цікавить кухня Прованс, купити її з легкістю можна у нас. Широкий вибір колекцій на будь-який смак та приємні ціни допоможуть Вам створити інтер'єр Вашої мрії. Французькі кухні, меблі високого стилю, чекають Вас в наших салонах Віола!

Чекаємо Ваших дзвінків:

+38 0562 324 224

+38 067 568 9500

+380 991 245 500

Замовити безкоштовний прорахунок проекту!

Rated 5 14 customer reviews

Замер, доставка и установка по всем городам Украины

Если вас заинтересовала данная кухня Вы можете записаться на консультацию прямо сейчас
Достаточно заполнить заявку у нас на сайте или позвонить по номеру +38 (067) 568-95-00